Povestea mea

Bine ai venit pe pagina Lady M!

Ma bucur sa ne intalnim aici citind aceste randuri dedicate tie si sa iti spun ca sunt convinsa ca, daca pasii tai au fost indreptati catre mine, exista cu siguranta un motiv. Cred cu tarie ca “Nimic nu este intamplator!”

Am inceput sa cochetez cu ideea de machiaj inca de la varste fragede, mai exact din copilarie, cand am descoperit pentru prima data culorile din trusa mamei. Evident ca am exersat mult pe vremea aceea si placerea s-a dezvoltat cand am trecut de la “cursurile de automachiaj” la machiajul prietenelor mele. Cautam orice motiv pentru a aduce pe chipurile noastre zambete si fericire.

Insa adevarata explorare in lumea make-up-ului profesional a inceput in 2014, completand astfel placerea cu informatia, informatie pe care mi-am ales-o cu grija de la make-up artisti renumiti in domeniu, cu al caror stil rezonez si azi, artisti precum: Nick Barna, Roxana Minea, Ludmila Tarakanova, Maria Lihacheva, Oxana Novacovici, Tania Maxim si nu in ultimul rand Svetlana Viznuk. Fiecare dintre ei si-au pus amprenta in formarea mea profesionala, ajutandu-ma sa devin ceea ce sunt astazi.

Pentru mine, machiajul reprezinta un mod de exprimare, un mod de a-ti reflecta interiorul, dar cel mai important aspect este acela de a-i face pe ceilalti fericiti. Pot spune ca aceasta este si trasatura mea definitorie.

Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il obtin la finalul fiecarui machiaj, cand observ pe chipul doamnelor zambetul, bucuria si fericirea pe care le-o pot aduce dupa doar 1 ora de relaxare in fata mea.

Daca ar fi sa definesc ce inseamna machiajul pentru mine, as scrie: FRUMUSETE, BUCURIE, ARMONIE, ELEGANTA. 

Pentru mine machiajul este:

  • DESPRE a te simti bine cu tine insati, a fi TU si nu despre a te transforma radical in altcineva;
  • DESPRE a-ti contura frumusetea intr-un mod elegant, rafinat.
  • DESPRE TINE, despre personalitatea ta. El vine doar sa sublinieze cine esti tu in realitate.

Dorintele fiecareia dintre voi sunt importante in realizarea machiajului dorit insa intotdeauna peste ele se suprapune si consultanta pe care eu ti-o ofer ca si profesionist.

Eu iti sunt alaturi pentru a-ti desavarsi imaginea dar esenta esti TU!

Magda

Galerie imagini

IMG-20200221-WA0029
IMG-20200221-WA0050
FOTO 2
IMG-20200221-WA0064
IMG-20200224-WA0013
IMG-20200319-WA0034
IMG-20200221-WA0030
IMG-20200221-WA0049
FOTO 6
FOTO 7